Home / Vastgoed verkopen in Amersfoort

Vastgoed direct en snel verkopen in Amersfoort en omgeving.

Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring sinds 2008 en slagen er in de meeste gevallen in om uw vastgoed al binnen 2 weken voor de juiste prijs te verkopen aan één van de vele beleggers ins ons netwerk, voor vastgoed met een waarde van €100.000 tot €50.000.000.

Vastgoed verkopen in Amersfoort of omgeving? Eervast is uw ervaren makelaar en deskundig partner. We ondersteunen ondernemers en beleggers bij hun aan- en verkoop, met transacties van €100.000 tot €50.000.000.

Benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden tot een stille verkoop of juist openbare aanbieding? Onze makelaars vertellen u graag meer. Over verkoop van uw vastgoed, ook als er sprake is van verhuur. Of met de mogelijkheid om het terug te huren, dankzij de diverse oplossingen waarover we graag met u meedenken.

 

 • Ervaring sinds 2008: bedrijfsmakelaar in Amersfoort
 • Snelle verkoop: vaak binnen 2 weken afgehandeld
 • Veel verkopen zonder voorbehoud van financiering
 • Brede portefeuille: €100.000 tot €50.000.000
 • Discrete werkwijze: stille verkoop mogelijk
 • Binnen 24 uur concrete bieding

 

Uw wensen en voorwaarden

Gaat het u om een openbare verkoop van vastgoed in Amersfoort? Of juist om de stille verkoop, door daar uiterst discreet mee om te gaan? We hebben de mogelijkheden om uw vastgoed te waarderen en beschikken over een breed netwerk voor stille verkoop. Bij commercieel vastgoed en andere panden, waarmee we de ervaring hebben die u zoekt.

Als verkoper van vastgoed, waarbij het uw wensen en voorwaarden zijn die altijd centraal staan. Zodat we aan de slag kunnen met de waardebepaling, die bovendien leidend zal zijn voor de werkwijze die we hanteren.

Tip: we verkopen het meeste vastgoed aan partijen die niet vragen om een voorbehoud van financieren. Dat garandeert een snelle verkoop, ook als u ervoor kiest om dit volledig discreet te doen.

Stille verkoop in Amersfoort

De verkoop van uw vastgoed in Amersfoort niet aan de grote klok handen? We organiseren een ‘stille verkoop’. We bieden het vastgoed aan investeerders, fondsen en particuliere beleggers aan waarvan we weten dat ze interesse hebben. We voorkomen op die manier dat het aanbod op de openbare markt terechtkomt.

Waardebepaling: wat is uw vastgoed waard?

U heeft waarschijnlijk wel een idee van de waarde van uw vastgoed. Onze taxateurs voeren graag een waardebepaling uit of doen een taxatie. Zodat u precies weet wat er mogelijk is en voor welke waarde we het pand kunnen aanbieden.

Tip: blijkt er klein onderhoud nodig of moeten er aanpassingen gedaan worden? We beschikken over een netwerk van aannemers, schilders en installateurs die daarbij goed kunnen helpen. Een uitstekende investering in de waarde van uw vastgoed, om dat voor de juiste prijs te verkopen.

Bij de waardebepaling voor uw vastgoed houden we natuurlijk rekening met de belangrijkste factoren:

 • Locatie
 • Eventuele huurgegevens
 • Staat van onderhoud
 • Openbare bronnen
 • Keuring van het vastgoed

Vastgoed verkopen: Eervast is uw deskundige partner

Een specialist gezocht in vastgoed kopen en verkopen? We zijn uw deskundige partner in Amersfoort. Met een breed netwerk van geïnteresseerde investeerders, fondsen en particuliere beleggers. Die vaak al binnen 24 uur een bod doen, zodat u snel weer waar u aan toe bent. Discreet als u dat wilt, of openbaar als daar uw voorkeur naar uitgaat.

Vragen over het verkopen van uw vastgoed? Of over onze andere diensten als bedrijfsmakelaar? Stuur ons een e-mail naar info@Eervast.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.Eervast.nl/contact). U hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Een greep uit ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!