Home / Woning beheer

Woning Beheer

Vertrekt u naar het buitenland of heeft u simpelweg geen tijd voor uw tweede woning? Hier kunt u een beroep op ons doen! Voor u als huiseigenaar is het mogelijk om het beheer van uw woning onder te brengen bij Eervast. Wij zullen zorgen voor de goede doorloop van huurpenningen en zullen uw zaken het gehele verhuurtraject behartigen. Tijdens uw afwezigheid kunt u rekenen op goede zorg en aandacht voor uw woning.Er zijn bij beheer vier soorten mogelijkheden.


1- Technische beheer: Bij de overdracht van de woning bij aanvang en afloop zal er een inspectierapport worden opgemaakt in combinatie met foto’s. Ook tijdens de looptijd van de overeenkomst kunt op onze begeleiding rekenen bij technische kwesties. Wij treden op als aanspreekpunt voor de huurder.

2- Financieel beheer:Wij innen de huur voor u en bewaken de termijnen. Tevens voeren  wij de jaarlijkse huurverhogingen door.
Bij wanbetaling zullen wij met u de mogelijkheden bespreken.

3- Basic beheer: Bij de overdracht van de woning bij aanvang en afloop zal er een inspectierapport worden opgemaakt in combinatie met foto’s. Tijdens de gehele looptijd van de huurovereenkomst kunt u op onze expertise rekenen. U bent wel zelf de aanspraakpunt voor de huurder.

4- Volledig beheer: Technisch en Financieel beheer samen.

Onze medewerkers informeren u graag tijdens een persoonlijk gesprek over bovenstaande mogelijkheden.


 

Een greep uit ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!