Home / Woning verkoop Amersfoort

Woning verkopen aan beleggers in Amersfoort en omgeving.

Met spoed woningen gezocht voor beleggers in Amersfoort en omgeving. Verkoop met enkele dagen afgerond.

Denkt u na over woning verkoop in Amersfoort en omgeving? Een belangrijke stap, waarvoor u een deskundige partner zoekt. Met jarenlange ervaring en een breed netwerk, om zoveel mogelijk geïnteresseerden aan te spreken. Met een stille verkoop of openbaar, altijd met een duidelijke strategie in een aantal heldere stappen.

Dat zijn een aantal van de kenmerken waar onze klanten ons van kennen. Als we ze helpen bij hun woning en de verkoop. In Amersfoort en omgeving, waar we zowel de regio goed kennen als beschikken over het belangrijke netwerk.

 

 • Ervaring sinds 2008: bedrijfsmakelaar in Amersfoort
 • Snelle verkoop: vaak binnen 1 week afgehandeld
 • Veel verkopen zonder voorbehoud van financiering
 • Brede portefeuille: €100.000 tot €50.000.000
 • Discrete werkwijze: stille verkoop mogelijk
 • Binnen 24 uur concrete bieding

 

 Verkopen in 4 stappen

We begrijpen dat u het meest weet van uw (woning)pand. Met z’n unieke eigenschappen en belangrijke voordelen, die niet mogen ontbreken in de presentatie naar potentiële kopers. Daar houden we graag rekening mee. En sterker nog, we geven u daar waar u dat wilt graag zelf de regio in handen. Zodat u zelf bepaalt wie de nieuwe koper wordt en om vanaf het begin duidelijk aan te geven wat het tarief voor de verkoop zal zijn. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan, om van u net als van onze andere klanten een tevreden ambassadeur te maken.

Benieuwd hoe de verkoop van uw woning in z’n werk zal gaan? We leggen het u graag uit, aan de hand van 4 stappen die we daar bij Eervast voor hanteren:

 1. Opname en bepalen verkoopstrategie
  Tijdens de opname beoordelen onze makelaars uw woning. En heeft u alle tijd en ruimte om de belangrijke karakteristieken uit te leggen. Aan de hand waarvan we de verkoopstrategie bepalen, om uw woning voor een goede prijs te verkopen.
 2. Presentatie en eventuele publicatie
  We zetten de opname en karakteristieken om naar een overtuigende presentatie. Met aandacht voor de belangrijkste USP’s en voordelen, om de koper daarvan een zo goed mogelijk beeld te geven. Tip: gebruik maken van stille verkoop? We zullen het project natuurlijk nergens publiceren en volledig discreet te werk gaan.
 3. Bezichtiging en onderhandeling
  Onze Eervast-makelaars verzorgen de bezichtigingen, waarbij we duidelijk laten merken dat we uw woning goed kennen. En heeft de koper interesse? We verzorgen de onderhandelingen, om uw woning in Amersfoort en omgeving voor een goede prijs te verkopen.
 4. Oplevering en afhandeling
  Wij zorgen voor de oplevering en verdere afhandeling van de verkoop. Zodat u geen omkijken heeft naar de technische en fiscale afhandeling, die we zoveel mogelijk voor u uit handen nemen. Met een duidelijke toelichting en rapportage achteraf, zodat u precies weet hoe we de verkoop voor u hebben gerealiseerd.

Antwoord op al uw vragen

We begrijpen dat u precies wilt weten hoe we de verkoop van uw woning verzorgen. En wat dit kost of wanneer u moet betalen. Onze makelaars geven u graag antwoord op al uw vragen:

 • Wat moet ik zelf aanleveren en doen?
 • Hoeveel ervaring hebben jullie met woning verkoop aan beleggers?
 • Tot hoe ver buiten Amersfoort zijn jullie actief?

Neem contact met ons op, dan leggen onze makelaars het u graag uitgebreid uit. En kunnen we u specifiek aangeven wat we kunnen betekenen voor uw woning verkoop.

Direct uw woning verkocht?: Eervast is uw deskundige partner

Eervast is uw deskundige partner in Amersfoort en omgeving om uw woning te verkopen. Dankzij onze ervaring met panden van €100.000 tot €50.000.000. Die we in de meeste gevallen binnen 1 a 2 weken verkopen, omdat u al binnen 24 uur een bod vanuit ons relevante en brede netwerk kunt verwachten.

Vragen over het verkopen van uw woning? Of over onze andere diensten als bedrijfsmakelaar? Stuur ons een e-mail naar info@Eervast.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.Eervast.nl/contact). U hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Een greep uit ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!