Home / Woning verkopen aan belegger

Huis binnen één dag verkopen in Amersfoort en omgeving.

Gezocht met spoed woningen voor beleggers in Amersfoort en omgeving.

Huis verkopen in Amersfoort en omgeving? Eervast is uw ervaring makelaar die begrijpt wat u belangrijk vindt. En die al vooronderzoek doet, voordat we de eerste keer bij u langskomen.

Het verkopen (https://www.Eervast.nl/info-verkopen) van een woning vraagt om voorkennis. Van uw woning en van de markt, net als van de behoeften bij potentiële kopers. Een markt die we goed kennen en begrijpen, zodat we u zowel voor als tijdens de verkoop de juiste tips kunnen meegeven.

Wij verkopen met aandacht, om het proces snel en soepel te laten plaatsvinden. Voor de juiste prijs en door gebruik te maken van het huidige momentum. Na een taxatie of op basis van een goede inschatting van de waarde. Zodat we uw huis verkopen in Amersfoort, in de meeste gevallen zelfs binnen 1 week. 

Van vooronderzoek tot vraagprijs.

Benieuwd hoe we beginnen voordat we bij u langskomen? Onze makelaars doen vooronderzoek, zodat ze de buurt en uw woning alvast goed leren kennen. Met aandacht voor de belangrijke achtergrond en met een duidelijk beeld van potentiële kopers. Zodat we uw woning gerichter kunnen opnemen, waarbij we letten op alle details die belangrijk zijn in de presentatie.

Samen met u bekijken we de belangrijke karakteristieken en bepalen we de verkoopstrategie. Met een vraagprijs die past bij uw woning en de huidige situatie op de huizenmarkt. Waarover we u graag adviseren, als aanvulling op wat u ons over de woning kunt vertellen. Als eerste of latere eigenaar, waardoor u het best weet wat daar de sterke punten van zijn.

De opname en vraagprijs combineren we tot een overtuigende presentatie. Met professioneel beeldmateriaal, dat potentiële belegger een goed beeld geeft van uw woning, de sfeer en het woongenot dat ze er zullen ervaren. Om trots op te zijn, iets dat in de online presentatie door zal dringen.

Bezichtigingen, onderhandelingen en afhandeling

U wilt uw huis snel verkopen in Amersfoort, het liefst zonder daar veel omkijken naar te hebben. We verzorgen de bezichtigingen, de onderhandelingen en natuurlijk de verdere afhandeling. Juridisch en fiscaal, waarmee we het belangrijke papierwerk voor u in orde maken. Zodat u daar geen omkijken naar heeft, en er wel op kunt vertrouwen dat het tot in detail goedkomt.

Onze makelaars zijn beschikbaar voor handige tips en nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Zonder dat we het huis verkopen voor hoge kosten, omdat u kunt vertrouwen op vaste scherpe tarieven. Voor de verkoop van uw huis en natuurlijk inclusief de onderhandelingen, waarmee we onze courtage niet zelden in één keer terugverdienen.

Huis verkopen: Eervast is uw deskundige makelaar

Uw huis verkopen in Amersfoort en omgeving? Kies een ervaren en deskundige makelaar, die beschikt over een breed netwerk van geïnteresseerden. Veel van de woningen verkopen we al binnen 1 week, dankzij een eerste bieding binnen 24 uur. De snelste en makkelijkste manier om uw huis te verkopen, waarbij u kunt vertrouwen op onze makelaars.

Vragen over het verkopen van uw huis? Of over onze andere diensten als bedrijfsmakelaar? Stuur ons een e-mail naar info@Eervast.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.Eervast.nl/contact). U hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Een greep uit ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!